transfer tehnologija

Prvi u nizu tehnološko-poslovnih susreta u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i Metalske jezgre Čakovec pod nazivom

UZ METALSKU JEZGRU I PARTNERE DO PAMETNIH TVORNICA

održati će se u četvrtak, 13. svibnja 2021. godine, s početkom u 11 sati,
Razvojnom-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/D Čakovec.

Cilj događanja je promocija aktualnog koncepta pametnih tvornica i industrije 4.0 te tehnologija kojima Metalska jezgra raspolaže, a koje mogu poduzećima pomoći u realizaciji projekata istraživanja, razvoja i inovacija.

Na prvom zajedničkom događanju imat ćete prilike upoznati se s konceptom pametnih tvornica i industrije 4.0 kroz predavanje iskusnog prof. dr. sc. Nedeljka Štefanića s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. S praktičnom primjenom principa Lean proizvodnje i digitalizacije na primjeru EKO Međimurja upoznat će vas Dario Babić, mag. ing. mech. U drugom dijelu događanja ravnatelj Metalske jezgre dr. sc. Mario Šercer predstavit će tehnologije 3D ispisa metala dostupne u Metalskoj jezgri i mogućnosti za suradnju na projektima. Optičke 3D mjerne metode predstavit će predstavnici Topomatike, a aditivne tehnologije proizvodnje polimera predstavnici IZIT-a. Nakon prezentacija bit će prilike za umrežavanje i detaljnije upoznavanje s tehnologijama.

Više informacija i detaljan program događanja dostupni su na mrežnim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Događaj je namijenjen prvenstveno poduzećima iz metaloprerađivačkog sektora koja imaju interes ulagati u razvoj novih proizvoda i unaprjeđenje poslovnih procesa. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen na 20 pa događaju može prisustvovati samo jedna osoba iz pojedinog poduzeća. Prijave se zaprimaju do popunjena mjesta, a najkasnije do 11. svibnja 2021. godine. Sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content