transfer tehnologija

Prvi u nizu tehnološko-poslovnih susreta u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i Metalske jezgre Čakovec pod nazivom

UZ METALSKU JEZGRU I PARTNERE DO PAMETNIH TVORNICA

održati će se u četvrtak, 13. svibnja 2021. godine, s početkom u 11 sati,
Razvojnom-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/D Čakovec.

Cilj događanja je promocija aktualnog koncepta pametnih tvornica i industrije 4.0 te tehnologija kojima Metalska jezgra raspolaže, a koje mogu poduzećima pomoći u realizaciji projekata istraživanja, razvoja i inovacija.

Na prvom zajedničkom događanju imat ćete prilike upoznati se s konceptom pametnih tvornica i industrije 4.0 kroz predavanje iskusnog prof. dr. sc. Nedeljka Štefanića s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. S praktičnom primjenom principa Lean proizvodnje i digitalizacije na primjeru EKO Međimurja upoznat će vas Dario Babić, mag. ing. mech. U drugom dijelu događanja ravnatelj Metalske jezgre dr. sc. Mario Šercer predstavit će tehnologije 3D ispisa metala dostupne u Metalskoj jezgri i mogućnosti za suradnju na projektima. Optičke 3D mjerne metode predstavit će predstavnici Topomatike, a aditivne tehnologije proizvodnje polimera predstavnici IZIT-a. Nakon prezentacija bit će prilike za umrežavanje i detaljnije upoznavanje s tehnologijama.

Više informacija i detaljan program događanja dostupni su na mrežnim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Događaj je namijenjen prvenstveno poduzećima iz metaloprerađivačkog sektora koja imaju interes ulagati u razvoj novih proizvoda i unaprjeđenje poslovnih procesa. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen na 20 pa događaju može prisustvovati samo jedna osoba iz pojedinog poduzeća. Prijave se zaprimaju do popunjena mjesta, a najkasnije do 11. svibnja 2021. godine. Sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Adresa:

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: [email protected]

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Ustanova je upisana u Sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod matičnim brojem subjekta 070164393, predsjednica Upravnog vijeća - Ana Kralj.

Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije

Naziv projekta: Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec
Naziv korisnika: Međimurska županija
Ukupna vrijednost projekta: 35.629.523,12 kn
EU sufinanciranje projekta: 31.290.223,12 kn
Razdoblje provedbe projekta: 1. srpnja 2018. – 1. veljače 2021.

Projekt se provodi se u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Skip to content
Share via
Copy link
Powered by Social Snap