Simulator-zavarivanja-1

Sveučilište Sjever i Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec su u četvrtak, 28. travnja 2022. godine formalno pokrenuli suradnju potpisivanjem Sporazuma o suradnji.

Tom su prilikom Sporazum potpisali prof.dr.sc. Marin Milković, rektor Sveučilišta Sjever i dr.sc. Mario Šercer, ravnatelj Razvojno – edukacijskog centra za metalsku industriju Metalske jezgre Čakovec.

Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec je ustanova koja provodi istraživanja na području tehničkih znanosti, polje strojarstvo i računarstvo, usmjerenih na jačanje znanstvene izvrsnosti, stvaranje društva znanja te povećanje konkurentnosti metalske i povezanih industrija.  Potpisivanjem ovog Sporazuma definirana su načela uspostave i razvijanja dugoročne partnerske suradnje između Sveučilišta Sjever i Metalske jezgre Čakovec na području obrazovanja i razvoja ljudskih resursa kroz različite oblike međusobne potpore.

Na potpisivanju Sporazuma nazočili su i doc.dr.sc. Petar Mišević; prorektor za suradnju s gospodarstvom, EU projekte i međuinstitucijsku suradnju Sveučilišta Sjever, izv.prof.dr.sc. Vlado Tropša; prorektor za nastavu i akademska pitanja, izv.prof.dr.sc. Sanja Šolić; pročelnica Odjela za strojarstvo te kolegice dr.sc Marina Grabar Branilović i dr.sc. Ivana Mihalic Pokopec iz Metalske jezgre Čakovec.

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content