Topomatika-vuka-mjc

Najava seminara

—–

Prezentacija i primjena alata za glodanje visokih performansi

—–

u organizaciji
Pfeifer-tti d.o.o. i
Metalske jezgre Čakovec

 

Srijeda, 23. studenoga 2022. godine, s početkom u 12:00 sati

u Razvojno-edukacijskom centru za metalsku industriju –
Metalska jezgra Čakovec,

Ulica bana Josipa Jelačića 22/D, Čakovec

Rezervirajte vrijeme i osigurajte svoje mjesto!

Pozivamo Vas na seminar: Prezentacija i primjena alata za glodanje visokih performansi.

Pfeifer-tti d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u prodaji alata za obradu metala.
U njihovom asortimanu mogu se pronaći alati vodećih svjetskih proizvođača čija bogata ponuda sadrži inovativne tehnologije za obradu metala tokarenjem, glodanjem, bušenjem, urezivanjem itd. Također, u ponudi se može pronaći i široka ponudu alata od tvrdog metala, cermeta, keramike, CBN-a i PCD-a, mjernu opremu te visoko precizan sistem stezanja alata.

Svoje poslovanje proširili su na tržišta susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije te ostale države članice Europske Unije.

Pored sjedišta u Čakovcu imaju poslovnicu i u Zagrebu te veliki demo centar u Novakima Samoborskim.
Kroz tehniku, tehnologiju i informaciju ostvaruju nove vrijednosti poslovanja. Tehničkom podrškom, primjenom alata, brzom isporukom, tehnološkim inovacijama, svojim kupcima nastoje pružiti maksimalnu potporu u unaprjeđenju njihove proizvodnje.
Zastupnici su preko 15 brendova, u asortimanu imaju preko 20000 proizvoda, a svojom ponudom i stručnim savjetima djelatnika doprinijeli su tome da iza sebe imaju preko 1000 zadovoljnih kupaca.
Više o njima na: https://www.pfeifer-tti.hr/

M.A. Ford Europe na samom je vrhu u dizajnu i proizvodnji alata više od 20 godina, dok je njihova američka matična tvrtka 2019. godine proslavila 100. obljetnicu rada u inovacijama i razvoju alata. Tijekom tog vremena tvrtka je stekla zavidnu reputaciju za precizne alate visokih performansi, opslužujući više od 60 zemalja diljem svijeta. Posjeduju zavidne inovativne inovativne geometrije rezanja, a materijali i tehnologije premaza koje koriste pružaju učinkovita proizvodna rješenja za sve širi i sve raznolikiji raspon industrija od poljoprivrede i građevinarstva do zrakoplovstva, proizvodnje električne energije i automobilske industrije itd.
U Ujedinjenom Kraljevstvu nalazi se europsko sjedište i pogon za proizvodnju prilagođenih alata u kojem klijenti ne samo da dobivaju najnovije tehnologije alata za rezanje izravno iz njihovih opsežnih zaliha, već imaju pristup specijaliziranom dizajnu alata i proizvodnim rješenjima kako bi zadovoljili jedinstvene primjene.

REGO-FIX je švicarski proizvođač vrhunskih sustava za držanje alata koji se ističu velikom pouzdanošću, visokom preciznošću i izvanrednom kvalitetom.
Cilj im je osigurati izvrsnost strojne obrade, inovativne pristupe i besprijekornu preciznost.

                                                         

Prezentaciju će održati gospodin Stephen iz M.A. Ford. Nakon seminara slijedi druženje i umrežavanje uz domjenak.

 

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu.

Radujemo se skorom susretu te Vas molimo da nam dolazak potvrdite putem navedenih e-mail-ova, kontakt obrasca ili telefonski na 040/499-415

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content