„Digitalna poslovna Hrvatska“

DIGITALNA TRANSFORMACIJA MEĐIMURSKOG GOSPODARSTVA

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju „Digitalna poslovna Hrvatska“ – DIGITALNA TRANSFORMACIJA MEĐIMURSKOG GOSPODARSTVA koja će se održati u četvrtak, 14. studenog 2019. u Čakovcu na lokaciji multimedijalne dvorane Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22/b) s početkom u 10 sati u organizaciji Poslovnog dnevnika, Večernjeg lista i Međimurske županije. 

Utjecaj napredne tehnologije na poslovanje je danas neizbježan, a subjektima koji se digitalno transformiraju ona donosi veći i brži rast prihoda, jače poslovne mreže te više plaće. U razvojnom okruženju gdje je transformacije industrije pretroma i prespora u odgovaranju na tržišne potrebe, a zavisnost o turizmu nesigurna, logični korak javne samouprave je stvaranje poticajnog institucionalnog okruženja kako bi postojeći ljudski kapital u Hrvatskoj mogao biti nositelj novog rasta temeljenom na IT tehnologijama i njihovoj primjeni u jačanju konkurentnosti postojećih industrija i usluga, te specijalizaciji na proizvodima visoke dodane vrijednosti, čime bi mogli nadoknađivati izgubljene godine rasta.

Prikazivanjem poticajnih mjera gradova i županija upoznajemo poslodavce s važnošću što brže prilagodbe i adekvatne pripreme za promjene koje donose tehnološke inovacije, ali i o važnosti digitalnog poslovanja za gospodarski rast i razvoj te ostalim benefitima koje ono donosi. Isto tako se stavlja veliki naglasak na decentralizaciju poslovanja radi optimizacije troškova, kao i razvoja regija.  

Kroz program konferencije “Digitalna poslovna Hrvatska” cilj nam je u suradnji s Međimurskom županijom pokazati konkretne korake i smjernice za daljni ubrzani razvoj gospodarstva na krilima procesa digitalizacije.

 

Prijaviti se možete OVDJE, a sve dodatne informacije dostupne su putem telefona na 01/6326-064 ili putem e-maila na [email protected].

 

Adresa:

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: [email protected]

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Ustanova je upisana u Sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod matičnim brojem subjekta 070164393, predsjednica Upravnog vijeća - Ana Kralj.

Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije

Naziv projekta: Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec
Naziv korisnika: Međimurska županija
Ukupna vrijednost projekta: 35.629.523,12 kn
EU sufinanciranje projekta: 31.290.223,12 kn
Razdoblje provedbe projekta: 1. srpnja 2018. – 1. veljače 2021.

Projekt se provodi se u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content
Share via
Copy link
Powered by Social Snap