Simulator-zavarivanja-1

Tvrtka TCM International iz Austrije  u suradnji s Metalskom jezgrom Čakovec omogućuje vam da upoznate i otkrijete sve prednosti pametnih sustava za skladištenje alata na izložbenom primjerku u Metalskoj jezgri te vas ovom prilikom pozivamo da nas posjetite i sami ih isprobate i uvjerite se u njihove funkcionalnosti.

Sustavi za skladištenje alata Toolbase® impresioniraju svojom pouzdanošću i svestranošću,te je takav asortiman alata i siguran sustav za njihovu distribuciju temelj svake ekonomične proizvodnje.

Automatizirani procesi osiguravaju dostupnost alata izbjegavajući pri tome skupe zastoje. ERP-kompatibilni softver Toolbase® osigurava vitke strukture i učinkovite radne procese. To je idealan „alat za alate” koji omogućuje optimiziranje potrošnje alata. Elektronički sustavi za skladištenje alata osiguravaju veću transparentnost u upravljanju alatima i smanjuju troškove tvrtki.

Prednosti pametnih sustava za skladištenje alata su slijedeće:

– 20-30% manja potrošnja alata

– 15% manje zastoja stroja zbog alata koji nedostaju

– 15% veća upotreba brušenog alata

– dnevna ušteda vremena do jednog sata u traženju i nabavi alata

– urednost složenih alata

– lako upravljanje pristupom i dostupnost 24/7

– automatizirane narudžbe

– automatsko praćenje troškova i izvješćivanje

Primjenom navedenih pametnih sustava za skladištenje alata tvrtke dobivaju sveobuhvatno evidentiranu distribuciju i kontrolirano korištenje alata čime se svakako ostvaruje veća produktivnost uz maksimiziranje čimbenika troškova i koristi po alatu i zaposleniku. Zbog svega navedenog TOOLBASE® je zasigurno moderni načina doziranja alata i kontrole njegovog učinkovitog korištenja.

 

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content