Erasmus+ KA 1 “Jezgra znanja”

—–

Zaposlenica Metalske jezgre, Darija Krušelj, sudjelovala je na edukaciji u sklopu programa Erasmus+ KA 1 mobilnost u inozemstvu za osoblje i polaznike.

Edukacija pod nazivom “EU project design and project cycle management: a practical workshop” u organizaciji Enjoy Italy održala se u Rimu od 5.-9.6.2023.

Topomatika-vuka-mjc
Teme edukacije bili su fondovi EU i mogućnosti koje pruža Eurospka unija, prijava na Erasmus + KA1 i KA2 programe te primjeri dobre prakse.
Praktični dio edukacije bile su radionice izrade logičke matrice s identifikacijom problema, definiranjem projektne ideje, indikatora te rezultata projekta. Prikazane su tehnike, alati i metodologija za uspješno pisanje projektnih prijedloga kao i uspješnije upravljanje projektom te diseminacija projektnih rezultata u konačnici.

Stečena znanja i vještine ove edukacije moći će se primijeniti u budućim projektima – od planiranja projektnih ideja, pisanja projektnih prijedloga korištenjem projektnih alata do uspješnijeg upravljanja projektom i projektnim rezultatima.
Radionice su bile interaktivne te su poticale suradnju različitih organizacija i razmjenu ideja i iskustava.
Erasmus+ program KA1 sufinanciran je sredstvima Europske unije.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Metalske jezgre Čakovec. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content