Metalska jezgra Čakovec partner je na Erasmus+ projektu “Sing for Green”. Ovaj projekt dio je programa Erasmus+ ključne aktivnosti KA 2 suradnička partnerstva u visokom obrazovanju. 

Topomatika-vuka-mjc
Prošlog su tjedna zaposlenici Metalske jezgre Čakovec sudjelovali na prvim sastancima u španjolskom gradu Gijonu u kojem djeluje organizacija Idonial CT, koja je ujedno bila domaćin susreta.
Na sastancima je određen akcijski plan provedbe projekta te su definirane aktivnosti i uloge partnerskih organizacija.
Partneri na projektu:

 

Projekt SING for Green namjerava razviti poseban tečajni kurikulum, koji odgovara potrebama poduzeća u smislu dizajna za zeleni prijelaz u pogledu tehnologija aditivne proizvodnje (AM). Projekt se bavi nedostatkom vještina potrebnih za digitalnu i zelenu tranziciju aditivne proizvodnje.
Otvoreni obrazovni resursi bit će isporučeni kako bi se osigurao jednostavan i besplatan pristup obuci. Štoviše, projekt će testirati AM Design Green/kurikulume održivosti.
Više o projektu na poveznici:

 

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content