Erasmus+ KA 1 “Jezgra znanja”

—–

Voditeljica Odjela za tehnologiju, dr. sc. Ivana Mihalic Pokopec sudjelovala je na tečaju u sklopu programa Erasmus+ KA 1 mobilnost u inozemstvu za osoblje i polaznike.
Tečaj pod nazivom “Train the Trainer” održan je u Palermu u Italiji od 3. do 7.7.2023. u organizaciji
Shipcon Limassol Ltd.

Topomatika-vuka-mjc
Na tečaju su predstavljene različite vrste i načini učenja i podučavanja, razvijanje kompetencija podučavanja, učenje prepoznavanja potreba polaznika tečaja, razvijanje tehnika podučavanja, upravljanje osjetljivim situacijama te kako pobuditi interes polaznika i podučavati na zanimljiv način.

Aktivno sudjelovanje i praktično iskustvo sudionika bilo je osigurano kroz različite alate za obuku, kao što su studije slučaja, radni listovi, prezentacije i vježbe. Ovi su alati za obuku neophodni kako bi se osiguralo da se stečeno teorijsko znanje može koristiti tokom svakodnevnog podučavanja i čini dodanu vrijednost za bilo koji tečaj obuke.
Erasmus+ program KA 1 sufinanciran je sredstvima Europske unije.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Metalske jezgre Čakovec. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content