Erasmus+ KA 1 “Jezgra znanja”

—–

Zaposlenice Metalske jezgre Čakovec, dr. sc. Ivana Mihalic Pokopec i Darija Krušelj, mag. geogr. iznijele su svoja iskustva s edukacija na kojima su sudjelovale u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti u području KA 1 – obrazovanja odraslih te prenijele stečena znanja ostalim zaposlenicima i suradnicima.

Topomatika-vuka-mjc
Darija je sudjelovala na edukaciji “EU project design and project cycle managemet: a practical workshop” u Rimu, gdje su prezentirani metode i alati za uspješno pisanje i provođenje projekata, a Ivana na edukaciji “Train the Trainer” – svojevrsnoj obuci za edukatore u Palermu.

Prezentaciji su prisustvovali zaposlenici Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA, Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje te Metalske jezgre Čakovec.

Sujelovanjem na Erasmus+ mobilnosti zaposlenice Metalske jezgre Čakovec unaprijedile su svoja postojeća znanja te stekle nova znanja i vještine koje će pridonijeti njihovom profesionalnom razvoju te uspješnijem poslovanju ustanove.

Erasmus+ program mobilnosti u području KA 1 obrazovanja odraslih sufinanciran je sredstvima Europske unije.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Metalske jezgre Čakovec. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content