Simulator-zavarivanja-1

Danas je u Metalskoj jezgri Čakovec održano posljednje u nizu predavanja koje smo organizirali u sklopu 16. Tjedna cjeloživotnog učenja pod nazivom Kako se „dobro“ zaposliti.

Naš kolega Zoran Kadežabek prezentirao je navedenu temu studentima prve godine studija Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, smjer računarstvo na vrlo zanimljiv način kroz niz primjera iz prakse te primjerima iz svog dugogodišnjeg radnog iskustva.

Predavanje je obuhvaćalo teme zapošljavanja, samozapošljavanja, osnivanje startupa, forme životopisa, postupak prijave na natječaje za zapošljavanje te kako se prezentirati na razgovoru za posao. Kolega Zoran također je istaknuo studentima važnost cjeloživotnog učenja tijekom i nakon završetka fakulteta kako bi mogli ostvariti konkurentsku prednost na današnjem tržištu rada koje zahtijeva kontinuirano usavršavanje i stjecanje novih znanja i vještina.

Veliko hvala studentima Međimurskog veleučilišta koji su se odazvali predavanju u ovako velikom broju i želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju te puno sreće u budućem pronalasku željenog zanimanja!

Razvojno - edukacijski centar za metalsku industriju

Adresa:

Bana Josipa Jelačića 22 D
40 000 Čakovec
Hrvatska

Kontakt:

T: +385 (0)40 499 415

E-mail: info@metalskajezgra.hr

OIB: 44226932013
IBAN: HR8324070001100057905 (OTP banka, Split)

Projekt je proveden u okviru OP „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. temeljem poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

Skip to content